Bildlektion VT 29/01-2015

Hej!!!
 
Idag arbetade jag effektivt på mitt projekt. Jag började lektionen 40min tidigare eftersom jag hade en lång rast efter lunchen och tänkte att jag kunde använda den för att ta igen lite arbete. Jag samlade alla mina projektidéer och började ett antal projekt under lektionens gång så att jag sedan kunde bestämma mig för vilken jag ville använda.
 
Den första iden jag hade var att göra ett kollage av flera bilder som bildade en enda lång panorama bild. Jag tänkte mig att den skulle bestå av 4-5 bilder, en bild från en unik sport. Temat i bilden skulle vara att alla jagade efter samma boll som rörde sig från den första bilden till den sista där bollen skulle kastas i första bilden och fångas i den sista. Jag insåg att detta inte skulle fungera eftersom det skulle vara för svårt för att jag skulle kunna få det att se realistiskt ut. 
 
Jag började sen med ett annat projekt som jag hann ganska långt på innan lektionen slutade. Det var bra att jag började lite tidigare med lektionen så att jag hann påbörja mitt projekt. Jag gillade hur projektet såg ut så det är troligen det jag kommer att fortsätta med. 
 
Nästa lektion ska jag jobba med fokus på 1 projekt istället för flera. Jag kommer att jobba effektivt på mitt arbete eftersom jag vet exakt hur jag vill ha det och kommer därmed utnyttja tiden till mitt projekt på ett bättre sätt.